Esküvőszervezés - Virágkötészet

A virágkötészetben az egyik legnagyobb kihívást szerintem mindig is az esküvő jelenti. Hiszen a nagy nap előtt számtalan apró részletet kell végiggondolni, megbeszélni, megtervezni. Az esküvőszervezés sokkal többet jelent, mint szolgáltatók egy oldalon való felsorakoztatását. Ez ma már nem luxus, hanem egy biztos, kényelmes módja az ifjú pár és a rokonság számára, hogy az esküvő előtti és alatti események tökéletesen, forgatókönyvszerűen történjenek meg. Az esküvőszervező munkája nem költségesebb, mintha hónapokon keresztül ti magatok vennétek nyakatokba az országot. Az esküvőszervező feladata kézben tartani az eseményeket, hogy minden a maga helyén legyen a megfelelő időben. Az esküvőszervezés lehet teljes körű vagy részleges is, ezt mindig ti határozzátok meg.

Az esküvő legszebb munkája természetesen a menyasszonyi csokor.

Rendkívül fontos számomra, hogy a menyasszonyok mindig egyedi, az általuk elképzelt csokrokkal tudjanak megjelenni.

  • - Milyen is egy szép menyasszonyi csokor?
  • - Melyik stílus és forma a legalkalmasabb?
  • - Milyen színű legyen a csokor és milyen virágokból készüljön?
  • - Vajon mitől lesz összhangban egy virágcsokor, egy smink, egy frizura, egy menyasszonyi ruha?
  • - Milyen menyasszonyi csokor illik hozzád?
  • - Ajánlhatom Baja legjobb fodrászát, fotósát, sminkesét?
  • - Ajánlhatom Baja legszínvonalasabb éttermét?
  • - Tudtátok, hogy híres menyasszonyi ruhaszalon is van Baján?

Egy esküvőnek tükröznie kell az ifjú pár ízlését, személyiségét. Minden egyes esküvő díszítése egy sajátos szín és formavilág harmóniája, amiben az autódísz, teremdísz, templomdísz, a boldogságkapu, a kitűzők, a koszorúslány csokrok, szalvéták és ültetőkártyák mind egy-egységet alkotnak.

Számtalan variáció és lehetőség van a klasszikus és a modern irányzatokon belül egyaránt.

A személyes találkozáskor minden részletet meg tudunk beszélni alaposan, hogy a nagy nap valóban felejthetetlenné váljon.

Még valami! Amennyiben nem vagytok bajaiak, gyertek Bajára, tartsátok meg itt az esküvőtöket! Baja igazi kis hangulatos város! Számtalan kitűnő szabadtéri fotót tudtok készíteni a folyó partján, a kikötőben, a kilátókban. Nincsenek nagy távolságok, könnyedén átsétálhattok az anyakönyvi hivatalból a templomba, nem kell átutazni a város másik felére az étteremhez. Baja szívén folyik át a Sugovica, egy csodálatos sétánnyal, fűzfákkal és padokkal szegélyezve. Nem mindig a drága a jó! Baja ingyen adja a kellemes hangulatát, a meghittséget az esküvőtökhöz!

Nézzétek meg a Galériát, amely munkáim egy részét tartalmazza, de bármilyen elképzelést örömmel fogadok!