Léggömb-dekoráció

A léggömb-dekoráció több mint lufik sokasága. Elvégeztem a Ballon World Hungary által tartott léggömb-dekoratőr tanfolyamot, ezáltal lehetőségem lett kiváló minőségű és környezetbarát anyagokkal dolgozni. 

A léggömbök már olyan széles választékban kaphatóak, hogy szinte mindenféle rendezvényhez meg tudom valósítani az elképzeléseiteket! Legyen az születésnapi parti, medencés parti, szilveszteri buli, esküvő, ballagás, vagy ha néhány héliumos lufival énekelni szeretnétek egy fáradt nap után. Léggömbökből lehet színes girlandokat, boltíveket, vidám oszlopokat, figurákat, lufiesőt, lufifalat, töltős lufit készíteni. Népszerűek és kedveltek a léggömb- csokrok is, amelyek lehetnek héliumosak, számosak, zenélők. 

A kiszállítás Baja városon belül gyors és rugalmas. Baja környékén fekvő településekre is szállítunk ki héliumos lufit ballagásra, évzáróra, farsangra, bármilyen alkalomra.

Telefonos felkeresés után, igényeiteknek megfelelően találkozhatunk személyesen is. Ekkor lehetőségetek van kiválasztani a legújabb léggömbkatalógusból a lufimodelleket és meg tudom mutatni a színeket, mintákat is. Amennyiben nincs időtök a találkozásra, akkor a honlapon vagy a facebook-on kiválaszthatjátok sok-sok fotó közül, hogy mit szeretnétek, és az instrukciók megbeszélése után az adott időpontra és helyszínre szállítom a héliumos lufit, lufi-csokrot. 

Napközben a munkahelyi feszültség oldására, gyerekeknek a kórházi lábadozásuk enyhítésére, egy sikeres vizsga utána a suli kapujában, egy randihoz, egy lánykéréshez az étteremben vagy a víz partján? Miért is ne? Nem költséges és nagyon nagy örömet, meglepetést okoz! Mindennap Lufi! Bárhova kiszállítjuk!

Lepjétek meg a szürke hétköznapokban barátnőtöket, a morcos főnököt, a szigorú kémia tanárnőt, akár a nagymamát vagy a szomszédot egy vidám, jókedvre derítő lufi-csokorral! 

Ha szeretnétek egy igazán látványos,hatásos meglepetést, akkor érdemes a léggömbökre gondolni!