Rendezvénydekoráció

A rendezvényeket magas szinten és ízlésesen igyekszem dekorálni élő virágokkal, termésekkel,léggömbökkel, textillel. 

Az alkalomnak, a helyszínnek és egyedi igényeitek figyelembe vételével készítem el a díszeket. 

A megfelelően feldíszített helyiség jól megalapozhatja egy fontos találkozó, egy esküvő, egy meglepetés buli hangulatát. Sokszor elég egy gyertyatartó, egy elegáns asztaldísz, egy gyümölcsöstál kompozíció és máris kellemesebbé válik még egy tárgyalás is.

Igény szerint válogathattok üvegvázákból, üvegkelyhekből úszógyertyával, fonott asztali kosárkákból. Esküvőkre biztosítok magas asztali virágállványokat, boldogságkaput, boltívet, szívformát (élővirággal, textillel, léggömbbel díszíthető) stb.

Nem csak esküvők dekorálásával foglalkozom, hanem otthon tartott családi alkalmak, vagy szabadtéri események díszítését is vállalom. 

(Pl.: születésnapi parti, esküvő, bál, céges rendezvény, vacsoraest, családi találkozó, eljegyzés, ballagás, babazsúr, kerti partik, ballagási ebédek, évfordulók, meglepetés bulik, stb.) 

Nincs kedvetek mosogatni egy jól sikerült otthoni parti után? Sok vendéget hívtatok meg és kevés az időtök a rendrakáshoz? A megoldás az egyszer használatos, jó minőségű papír asztalterítők, papír poharak, szalvéták, műanyag evőeszközök, tányérok használata. Többfajta papír asztalterítőből és számos szalvétából tudtok válogatni nálam. 

Gyerek partikhoz az adott témának megfelelő teljes kollekciókat is rendelhettek tőlem.

Hívjatok telefonon, vagy keressetek email-en keresztül, és szívesen válaszolok kérdéseitekre! 

Minden apró részlet számít, és én ebben szeretnék segíteni!